En sann kärlekshistoria!

WISE är något så ovanligt som ett hållbart hudvårdsföretag som arbetar med såväl yttre dom inre skönhet. Jag vill nämligen känna mig fullkomligt sann i det jag gör och hudvård kan lätt bli alltför ytligt, alltså måste jag ha insidan med när jag arbetar fram en produkt. Det måste komma från både hjärnan och hjärtat. Bakom varje WISE-produkt ligger otaliga timmar av arbete, från själva skapandet av de första små prototyperna i hemmalabbet, till valet av ekologiska ingredienser, bra flaskor och etiketter som blir till vattenånga vid återvinning. 

När WISE startade 1998 var ekologisk hudvård ett relativt okänt begrepp. I dag har tiden hunnit ikapp oss och vi har genom långsiktigt  och hållbart arbete skapat oss en trogen kundkrets med Återförsäljare, då främst hudvårdssalonger från Ystad i Skåne till Luleå i Norrland. Människor som DU har helt enkelt fått upp ögonen för våra svensktillverkade ekoprodukter. Samtidigt tycker gemene man att det är av största vikt att inte belasta vare sig sin kropp eller Moder Jord på grund av sina hudvårdsprodukter. 

Med andra ord: Hållbarhetstänket har slagit igenom stort och WISE har gått från att vara ett hobbyprojekt till att bli det väletablerade företag det är idag. Min kärlek till Moder jord har gjort mig än mer övertygade om att ren mat, liksom ren hudvård, är den enda vägen framåt.

WISE har belönats många gånger för sina produkter. Bland annat med fem getingar i Expressen och bäst i test i ett flertal tidningar ett antal gånger. Det är jätteroligt och något att vara stolt över, men jag är också ödmjuk inför att jag kan göra mer och ännu bättre för att bidra till att DU får den absolut bästa hudvård som går att uppbringa, utan att belasta vår jord. I två decennier har jag och mina medarbetare arbetat för att resultatet av våra produkter ska hålla VÄRLDSKLASS. Det gör de idag!

Inte för inte var vi huvudleverantörer under drygt 15 år på Axelsons ekologiska hudvårdsskola.

Vi  har idag ett komplett sortiment för hud och kroppsvård som heter: Vital, Age, Sensitiv och Balans.  

Alltså! Kom och häng med oss och bli en hållbar hudvårdskonsument du med! Unna dig mina kärleksprodukter och börja varje morgon med en ren hudvårdsritual. Börja använda ekologiska produkter som kommer från hjärtat! 

Till shoppen- till en bättre hudupplevelse!

 

Gunilla Brunell

Grudnare av WISE Naturkosmetik


Inga produkter

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Varukorg Till kassan

Nyhetsbrev

Bli VIP-Kund och få nyheter och erbjudanden!

* indicates required