WISE sponsrar Missing people.

Missing people är en ideell organisation där frivilliga hjälper till att ordna skallgångar i samband med att någon försvunnit spårlöst.

 Genom att ha lokalavdelningar i varje län så kan de mycket snabbt och oftast inom 6 timmar genomföra en skallgång oavsett var i Sverige personen har rapporterats saknad. Organisationen bildades 2012 och är beroende av allmänhetens engagemang och sponsring i form av ekonomiska bidrag. De bidrag och den sponsring som de får in går oavkortat till att bygga upp deras viktiga verksamhet. Följ Missing People på facebooktwitter, eller youtube.  

Bidra du med!

Stöd Missing People Sweden genom att swisha en gåva till 123-691 95 00                   WISE stödjer Missing People 20152700 djur används varje dag i olika djurförsök i Sverige.

Det innebär att en miljon djur lider varje år och i vissa fall utnyttjas djuren under flera år innan de slutligen avlivas - om de inte hinner dö under själva djurförsöket förstås.

Detta tycker vi på WISE är fel och därför stödjer vi stiftelsen Forska utan djurförsök. Redan idag bedrivs forskning på cancer och aids med hjälp av djurförsöksfria metoder. Forskning utan djurförsök är fullt möjlig med hjälp av cellmodeller, patientprover och datorteknik, men det behövs mer resurser för att hitta fler alternativ som ersätter de plågsamma djurtesterna. Stiftelsen ger anslag till forskningsprojekt samt arbetar med informationsspridning och politisk påverkan. Vi på WISE sponsrar Forska utan djurförsök och vill du ge ett bidrag så kan du göra det på www.forskautandjurforsok.se/stod-oss

Tillsammans gör vi skillnad!Inga produkter

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Varukorg Till kassan

Nyhetsbrev

Bli VIP-Kund och få nyheter och erbjudanden!

* indicates required