En hållbar lösning- ekologisk

WISE - en hållbar lösning!

Vårt miljö- och hållbarhetsarbete utvecklas ständigt. Vårt mål är att fullständigt ingå i kretsloppet, utan att lämna några spår efter oss.

Ekocertifierade
De råvaror, förpackningar, etiketter, färger och packmaterial vi använder är samtliga certifierade. Själva tillverkningen av våra produkter sker i liten skala och för hand i svensk fabrik. Vi tillverkar våra produkter på Värmdö i Stockholms skärgård.

Naturlig konservering
Sedan ett par år tillbaka är även vår konservering ekocertifierad och helt naturlig. Utvunnen ur bland annat ris och basilika. De flesta produkter i vårt sortiment innehåller ingen konservering alls, men där det finns vatten finns också bakterier, så i alla produkter som innehåller vatten har vi konservering, vilket det är lag på. De företag som påstår att de inte har konserering eller s.k. självkonserverande system säger inte hela sanningen. Jag gillar sanningen!

Mineraloljor inte tillåtna
Mineraloljor har sitt ursprung i råolja och för att bli ofarliga för oss människor genomgår den ett antal processer som starkt bidrar till koldioxidutsläppen och miljöförstöringen.

Mineraloljor innehåller ingen näring och är inte tillåtna i WISE produkter. Läs mer om vad vi skriver om mineraloljor här».


Inga produkter

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Varukorg Till kassan

Nyhetsbrev

Bli VIP-Kund och få nyheter och erbjudanden!

* indicates required