Inga produkter

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Varukorg Till kassan

Rickard Söderbergs Parfym Marsha

Rickard Söderbergs Parfym Marsha är doften av oundvikligt uppror och villkorslös kärlek. Vi vill helt enkelt hylla rätten att få vara sig själv! Läs hela historien på Rickards hemsida om Marsha och hur parfymens doft har växt fram...

Fler detaljer

1601

570 kr

7 andra produkter i samma kategori:

Marsha är en Eau De Parfume som med sin mycket speciella doft hyllar rätten att få vara sig själv! Parfymen är packad i vacker box med silkepapper och en medföljande folder som beskriver Marshas kamp för allas rätt till kärlek. 

Användning: Glasflaskans spraypump gör parfymen lätt att fördela. Spraya ett litet moln av parfymen precis där du vill ha den. Parfymen kan användas precis närsomhelst men kan ge ett extra mentalt skydd när det känns svårt att "bara vara sig själv"  Eller gör som Rickard och spraya på dig parfymen innan du går och lägger dig för extra lyxig nattsömn!

Innehåll 50 ml: Eteriska oljor och naturliga doftämnen i en ekologisk bas av alkohol.

 

Bild på Rickard Söderberg"Ända sedan jag var barn och kände mamma dofta Nina Riccis legendariska parfym L’air du Temps från 1948, har jag älskat hur dofter påverkar mej. Och jag älskar att själv dofta gott.

Däremot är många parfymer idag sprängfyllda av kemikalier som helt saknar naturligt ursprung, och många av de mer naturliga parfymerna är antingen oljebaserade eller relativt ensidiga i sin doftpalett. Så då föddes idén att se om det gick att göra en mer giftfri och naturlig doft, utan kompromissa med kvalitet eller djup.

Tillsammans med den fantastiska Gunilla Brunell på Wise Naturkosmetik påbörjade jag så en resa mot en parfym. Allt startade med en kopp kaffe på ett café i Gamla Stan för snart ett decennium sedan, och vi konstaterade snabbt att vi både delade värderingar, humor och, inte minst, intresset för hud- och kroppsvård som är i samklang med både människa och natur.

När vi beslutade om att båda uppfylla vår dröm om en naturlig doft fastnade vi snart för en mycket speciell person som skulle komma att bli vår musa; Marsha P Johnsson." Läs hela historien om Marsha och hur parfymens doft har växt fram...